Duygu Ersen Resmi Web Sayfası

The Official Web Page

Modele nod cravata

Şubat20

Pasul 1. Cravata se înfășoară în jurul gulerului, iar partea lată se ține cu mâna Stângă. Se înfășoară fața cravatei peste partea DIN dreapta. Acum se stabilește și lungimea părții subțiri a cravatei, Care e recomandat să fie de 1,5-2 ori mai scurtă decat partea lată (fața). Pasul 3. Cravata se Trece prin fața părții subțiri DIN dreapa Jos în partea Stângă. Acum, fața cravatei rămâne în stânga. Pasul 5. Se aranjează nodul pentru a-i da o formă regulată. Este cel mai mic NOD din lista noastră, fiind de Două ori mai mic decat nodul Windsor. Chiar şi aşa este nevoie de îndemânare pentru a-l face. Acest NOD ajută la lungimea cravatei, deci Aviz bărbaţilor înalţi, acesta este nodul vostru! De asemenea, acesta este un NOD casual, deoarece nu face altceva decat să unească cele Două fâşii de Material Într-un NOD arătos.

Odată devenită mamă, femeia are nevoie să învețe să se adapteze la noile provoări ce Apar în această etapă firească… mie imi trebuie CV timp sa-l FAC si PE Ala simplu… la asta cred ca IMI da cu virgula:)) CEI Care aveti telefoane cu sistem Android, cautati dans le marché comment attacher une cravate. Sunt cateva MODELE diferite de noduri, va ajuta mult cand va grabiti si nu stiti cum se visage. M-a salvat softul intr-o dimineata inainte de o intalnire. Multumesc! Articolul asta a venit exact cand am nevoie sa port CRATA. Maine, la prima ora o sa o sa-l incerc. 😉 http://www.youtube.com/watch?v=lASljI58a9M uitati aici cum sa faceti nodul quatre-en-main mult mai rapide. Quatre en main seamana cu Windsor simplu la cum arata en finale, Poutine Oblic, nu IMI place! 🙁 Dragele Mele, ca mame, pentru copii noștri suntem dispuse să facem orice ne stă în putere PE această lume, Dincolo… @ Cristian ITI dau un sfat prietenesc sa renunti la aceea cravata. Pentru bărbaţii mai înalţi de 190 cm se recomandă cravate extra Lungi. Este asemănător cu nodul simplu, singura diferenţa fiind înfăşurarea dublă în jurul cozii.

Acest lucru schimbă aspectul şi lungimea cravatei. Acest NOD este potrivit bărbaţilor MICI de statura deoarece în urmă înfăşurării duble în jurul cozii, cravată se micşorează în lungime. Este recomandat cămăşilor cu Guler în Stil Italian, Dar şi pentru cravatele DIN materiale subţiri (mătasea). AM, nevoie mai ACU 2 Luni de un Nod, si nu stiam sa FAC + ca nu am, PE Cui sa II CER ajutorul… ASA ca am cautat pe net, si prima oara am reusit sa FAC Half-Windsor.

posted under Genel

Comments are closed.

  • Kategori yok

Takvim

Mart 2021
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
My Great Web page
HTML hit counter - Quick-counter.net